ContactoDados legais
Menü Zurück

As melhores lojas para criança na sua área de residência

De Zaailing Boekerij - Naturartikel

De Zaailing Boekerij - Naturartikel

Ruysdaelstraat 19 hs
Amsterdam

Tel:0031-20-6793817
Web:http://www.zaailing.nl
Relatar posição incorreta

Horário de funcionamento

Horário de funcionamento:
Segunda-feira até Sexta-feira 09:00 - 19:00 Horas
Sábado 09:00 - 16:00 Horas

Está aberta agora

Fabricantes que nós representamos

Categorias de produtos

Sobre De Zaailing Boekerij - Naturartikel

Welkom op de site van de Zaailing, Ruysdaelstraat 19-23 te Amsterdam.

Hierop proberen wij u een indruk te geven van wat wij in onze winkel verkopen. Er zijn 3 afdelingen:

- Boeken voor baby, kind en volwassenen

- Houten Speelgoed voor kinderen van 0 tot 9 jaar

- Natuurtextiel voor baby, kind en volwassenen

Boeken Kinderboeken zijn er voor de leeftijd 0 tot 15 jaar, waaronder engelse en duitse prentenboeken, sprookjesboeken, veel mooie prentenboeken en leesboeken, boeken over de feesten van het jaar, liedjesboeken, kinder-CD's en informatieve kinderboeken.

Voor volwassenen hebben wij een ruim aanbod in boeken over jaarfeesten, creatieve hobby's zoals vilten en poppenmaken, boeken over psychologie, kunst, poëzie, literatuur, religie, gezondheid, esoterische rubrieken en pedagogie. Antroposofische basis- en secundaire literatuur is er in het nederlands, duits en engels. Er is verder ook een permanent aanbod van tweedehands antroposofische boeken en steeds zijn er aanbiedingen van uitgeversrestanten. Inkoop van tweedehands antroposofische boeken is mogelijk, liefst na telefonisch overleg.

Houten speelgoed

Bij het houten speelgoed vindt u een aanbod van ballonnen tot garages en van rammelaars tot wigwams, kortom een mix van groot én klein speelgoed. Er is een groot aanbod van stoffen poppen, artikelen die gebruikt worden in het Vrije School onderwijs zoals Lyra potloden, euritmieschoenen, Stockmar bijenwas en krijtjes, etc. Maar ook gezelschapsspelen, puzzles, muziekinstrumentjes, auto's, blokken, loopfietsjes.

Natuurtextiel

De grote afdeling natuurtextiel biedt onderkleding van wol, zijde en biologisch katoen voor baby, kind en volwassenen. Ook zijn er veel artikelen voor poppen maken, vilten e.d.

Verder vindt u mooie platen voor de kinderkamer alsook fraaie kunstreprodukties. De kaartencollectie bevat vele duizenden kaarten op het gebied van schilder- en beeldhouwkunst, kinderkaarten en kaarten rondom de jaarfeesten.

Prijs-voorbehoud: Alle vermelde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Wij doen ons best om deze zo up-to-date mogelijk te houden.

Verzending en garantie

Wij verzenden dagelijks in binnen- en buitenland via TNT-Post. Voor pakketten rekenen wij € 3,- per bestelling in Nederland; brievenbuspost volgens het TNT-tarief. Buitenland-zendingen op aanvraag. Bestellingen worden voorzien van een faktuur, vooruitbetaling is niet nodig. Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Op al uw aankopen heeft u een ruiltermijn van vier weken, mits in goede staat, ongebruikt, ongewassen en in de originele verpakking. Ongefrankeerde retourzendingen worden echter niet geaccepteerd.

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u iets bestellen, dan kunt u ons altijd mailen op zaailingamsterdam@gmail.com of bellen naar 020-6793817 gedurende onze openingstijden.

Wij staan graag voor u klaar. Tot ziens bij de Zaailing!