ContactoDados legais
Menü Zurück

As melhores lojas para criança na sua área de residência

Monito - legelaede der holder

Monito - legelaede der holder

Gerritsgade 38
Svendborg

Tel:0045-30-114483
Web:http://www.monito.dk
Relatar posição incorreta

Horário de funcionamento

Horário de funcionamento:
Segunda-feira até Sexta-feira 10:00 - 19:00 Horas
Sábado 09:00 - 14:00 Horas

Está aberta agora

Fabricantes que nós representamos

Categorias de produtos

Sobre Monito - legelaede der holder

Legeglæde der holder

Monito er resultatet af min passion for kvalitetslegetøj. Her kan du læse mere om, hvad du kan forvente, når du køber legetøj hos Monito og ikke mindst, hvordan jeg definerer kvalitet i legetøj.

Nysgerrighed og leg driver børns fysiske, mentale og sociale udvikling. Godt legetøj understøtter børns udvikling ved at udfordre dem motorisk og mentalt og ved at stimulere deres fantasi og nysgerrighed. Derfor sælger Monito legetøj som er sjovt, stimulerende og som holder!

Holdbarhed er ikke bare kvaliteten af materialerne. Det er også legetøj som børn finder spændende gennem flere udviklingstrin. Det er en fryd for mig, når legetøj inspirerer børnene til at finde på nye lege eller andre måder at bruge det på. Når nogle flotte klodser fra et puslespil bliver brugt til at bygge et slot, eller når de selv finder på regler for at gøre et spil sværere. Så har legetøjet for mig at se en høj legeværdi og dermed legeglæde.

Når du køber legetøj hos Monito kan du være sikker på at:

· Legetøjet er af høj kvalitet og nøje udvalgt til at underholde, udvikle og stimulere børns fantasi, sanser og motorik

· Alt legetøj er fuldstændig sikkert for børnene. Alle produkter er lavet af giftfri materialer, herunder maling, bejse, lak etc. Alle leverandører tester legetøjet efter EU standarder, og alt er som minimum CE mærket.

· Jeg handler kun med leverandører som har en social og miljømæssig forsvarlig produktion.

· Jeg vil yde dig den bedste kundeservice, ikke bare med hurtig og sikker levering, men også med rådgivning, gaveindpakning, forsendelse direkte til modtager, vedlagte personlige hilsner osv.

· Du altid har 30 dages returret

· Du får de bedste tilbud, gode råd og nyttig viden om legetøjskøb når du ··tilmelder dig nyhedsbrevet.

For at sikre du får det rigtige og alderssvarende legetøj, gør jeg meget ud af mine tekster og beskrivelser. Er det ikke nok, er du meget velkommen til at ringe på telefon 30 11 44 83 eller sende en e-mail.

Jeg håber, du nyder shoppen og alle de skønne varer.

Karen Hjorth Biilmann